Over ons | Decleir

Decleir Houtconstructies Raemen 5

Decleir houdt
van hout,

En dat in al zijn vormen, maten en modellen. Van indrukwekkende houten constructies en degelijk daktimmerwerk tot de nauwkeurige afwerking. Bij Decleir hebben we de nodige kennis en ervaring om uw project in goede banen te leiden.

en van elkaar,

De liefde voor elkaar, vakmanschap en ondernemen: dat is Decleir.

Dankzij de synergie tussen Konstant en Charlotte kunnen we topkwaliteit garanderen. Al sedert 2006 brengen zij esthetische, duurzame en ambachtelijke projecten samen tot een mooi resultaat. Hierbij staat hun persoonlijke begeleiding en contact met de klanten steeds centraal.

Decleir Houtconstructies Raemen 13

en natuurlijk ook van hun team!

Een onderneming is maar zo sterk als haar medewerkers. Konstant en Charlotte verzamelden door de jaren een uitzonderlijk team van ontwerpers, projectopvolgers, logistieke medewerkers, monteurs en veel meer. Een team waar zij rotsvast in geloven. Want samen zetten zij alles op alles om jullie bouwprojecten te realiseren. Het team Decleir heeft altijd de nodige expertise in huis. Ze helpen je met een hart voor mensen en een hart voor hout!

Konstant Decleir & Charlotte Decru

" We maken onze producten met veel liefde voor detail en een passie voor kwalitatief materiaal"

Decleir houtconstructies vs unicus

Decleir hou(d)t ook van zijn zusters

Raemen, de zusteronderneming van Decleir Houtconstructies, zorgt voor de meest kwalitatieve deuren en ramen met een moderne touch. Raemen is sterk gespecialiseerd in energiebewuste en minimalistische ramen en deuren op maat.

Unicus staat voor unieke houten bijgebouwen. “Bij Unicus gaat het om het creëren van een vakantiegevoel in eigen tuin, op een unieke manier. En dat vraagt een installatie van de hoogste kwaliteit.” Dat hebben we in de eerste plaats te danken aan de gebundelde krachten van drie West-Vlaamse bouwbedrijven: Decleir Houtconstructies, Woodstoxx en Raemen.

Logo care with nature

Onze aanpak

Decleir staat voor houtconstructies van de hoogste kwaliteit.

We kiezen resoluut voor een persoonlijke aanpak, waarbij we eerst uitgebreid de tijd nemen om naar uw verhaal te luisteren. Eens we weten wat u precies zoekt, staan we u bij doorheen het hele proces. Van offerte tot plaatsing, van boom tot bouwwerk, onze vakmensen bieden u standaard een snelle, flexibele en kwaliteitsvolle service.

Eén van onze grootste troeven is onze liefde voor het ambacht. De gewenste houtconstructies worden met veel zorg en aandacht vervaardigd in ons eigen atelier en geplaatst door onze ervaren vakmensen. Dankzij onze brede technische kennis en knowhow leiden we het proces in goede banen. Want bij Decleir staan we graag in voor een totaalaanpak die van uw project van begin tot eind een succesverhaal maakt.

Elke dag zijn we ook met de natuur in de weer. Daarom werken we graag met hout met een FSC®-label. Het garandeert een duurzaam beheer van de natuurlijke houtvoorraden op onze aarde. Zo blijven we genieten van dit unieke product en bieden we hout met een duurzame visie op de toekomst. Om uw bouwprojecten tot een goed einde te brengen werken we dus steeds met materialen van de hoogste kwaliteit.

Kom gerust eens langs. Wij zorgen voor een warm onthaal en nemen graag tijd om u te adviseren bij het maken van uw keuzes.